WGM Koerier Service, net dat beetje extra service!

WGM Koeriers is al sinds 1988 actief in de koeriersbranche. Met het uitgebreide wagenpark is zij in staat om zendingen van elke formaat te verzorgen, van een los document tot een volledige pallet lading. Uw goederen worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en vervoerd.

X-Press - Snelkoerier voor heel Nederland

Heeft u een zending die nog dezelfde dag moet worden afgeleverd? maak dan gebruik van WGM X-Press koerier service. Razendsnelle bezorging tegen een scherp tarief. De X-Press service gaat zelfs over de landsgrenzen. Uw pakket in België of Duitsland nog dezelfde dag bezorgd? WGM Koerier Roosendaal zorgt ervoor!

X-Port - Vervoer door Europa

Meer dan 25 jaar ervaring heeft ervoor gezorgd dat WGM de weg in Europa kent. Naast het afleveren van uw goederen worden ook afhandeling van transport- en douanedocumenten voor u verzorgd. Heeft u wekelijks of tweewekelijks zendingen naar het buitenland? WGM kan op vaste basis zendingen tegen interessante tarieven voor u verzorgen.

X-Clusive - Maatwerk transport

Maatwerk vervoer is een vak apart. Dit kan bestaan uit alleen transport maar zo mogelijk ook opslag of ontvangst/aanname van goederen voor verzamelde verzending. Maatwerk heeft te maken met verschillende soorten zendingen en specifieke wensen van u als klant.

Niet één pakket naar één adres maar meerdere zendingen verdeeld over verschillende vestigingen, vervoer van kunst of sierraden, of andere denkbare goederen. Het vervoer wordt geheel afgestemd naar uw wensen!

Daarom WGM Koeriers!

Dankzij de strategische ligging van WGM Koeriersdienst (slechts 30 minuten vanaf Antwerpen en Rotterdam en 60 minuten vanaf Schiphol) kan WGM snel een groot gedeelte van Nederland bedienen!

WGM onderscheidt zich door een grote mate van flexibiliteit en 24/7 bereikbaarheid (telefonisch of via email). WGM koerier begrijpt hoe belangrijk het is dat uw zending zo snel en correct mogelijk uw klant bereikt!

Met meer dan 25 jaar ervaring is WGM koeriersdienst dan ook een van de beste koeriersbedrijven van Brabant en Zuid-Holland. Bij WGM staan kwaliteit, service en inzet van het personeel voorop. Alles voor een zo goed mogelijke dienstverlening naar hun klanten!