Salon Inome

Persoonlijke aandacht, een moment voor u zelf. Salon Inome biedt een breed scala aan behandelingen. De behandelingen lopen uiteen van kortdurende losse behandelingen, zoals het epileren van wenkbrauwen, tot twee uur durende luxebehandelingen waarbij de klant zelfs haar of zijn eigen muziek mee kan brengen.

haarzorg-brabant

Haarzorg Brabant

Haarzorg Brabant is gespecialiseerd in het leveren van haarwerken voor mensen die te maken krijgen met haaruitval ten gevolge van kanker of chemotherapie. In deze, vaak zware, periode van herstel komt Haarzorg Brabant bij u thuis om in uw vertrouwde omgeving een pruik of haarwerk aan te meten.

Geluk-Ik Kindercoach

Geluk-Ik begeleidt kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling. Zit uw kind niet lekker in 'haar' of 'zijn' vel, ervaart u sociaal-emotionele problemen, en weet u niet hoe u dit kunt aanpakken? Geluk-Ik is er voor kinderen van 4 tot 14 jaar en probeert d.m.v. workshops en coachen grip te krijgen op wat uw kind nodig heeft om zich weer gelukkig te voelen en zich verder te kunnen ontplooien.

Muscleflow

MuscleFlow biedt de ondersteuning voor jouw workout of training. Musicflow levert sport- en voedingssupplementen op basis van natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat je optimaal kunt presteren en herstellen.

Haarmode Steenbergen

Zoekt u een dames-, heren- of kinderkapster in Steenbergen? Neem dan eens contact op met Ellen den broeder van Haarmode Steenbergen. Deze allround kapster met meer dan 28 jaar ervaring knipt uw haar zo u het wilt, Vlot, modern, een bruids- of communiekapsel? Alles is mogelijk.

pure-hair-kapper-roosendaal

Pure Hair Haarmode

In het hart van Roosendaal vindt u Kapsalon Pure Hair. U wordt ontvangen in een gastvrije en gezellige salon waar een team van 7 kapsters voor u klaar staat voor een persoonlijk haaradvies.

Mentaal Welzijn

Metaal Welzijn Roosendaal biedt u de hulp die u nodig heeft. Een team van professionele therapeuten en psychologen helpen u weer op weg en bieden de begeleiding die u nodig heeft, wanneer u die nodig heeft. U kunt bij Mentaal Welzijn o.a. terecht voor hulp bij o.a. psycho-sociale problemen, relatietherapie, depressies, relatieproblemen en meer.

Uw bedrijf GRATIS promoten op 0165-Roosendaal!

Stuur een een korte wervende tekst (plm. 50 woorden) over uw bedrijf of dienst naar info@0165-roosendaal.nl. Wij plaatsen deze gratis op een van onze categoriepagina’s!

Tevens hebben wij interessante mogelijkheden om uw bedrijf op de 0165-roosendaal homepage te plaatsen of om een speciale bedrijfspagina voor u in te richten tegen een zeer laag, eenmalig, tarief.

Informeer naar de mogelijkheden.