Van Akkeren Logistics

Van Akkeren Logistics is biedt u dienstverlening op het gebied van transport, logistiek en praktijkopleidingen voor de transport- en logistieke sector. Vanuit wouw bedient Van Akkeren de regio West-Brabant en Zeeland. Van Akkeren Logistics biedt u door jarenlange ervaring een oplossing voor uw uitdagingen op het gebied van transport, logistiek, praktijk-begeleiding en coaching.

Opleiding & Consultancy

Als erkend praktijkopleider voor VTL heeft John van Akkeren met Mepavex Logistics de titel 'Leerbedrijf van het jaar 2010' in de categorie 'Transport & Logistiek' behaald. Daarnaast werkt John van Akkeren als praktijkopleider voor de regionale opleidingscentra (ROC Markiezaat College en Zoomvliet College.

Transport

Van Akkeren Logistics is in het bezit van een communautaire vergunning (Eurovergunning, NIWO) en kan voor u met de eigen Mercedes-Benz Sprinter (met polylight CityBOX en 1.000 kg laadklep) en de VW Caddy-Maxi zendingen in de Benelux vervoeren. Voor al uw bestellingen en maatwerkoplossingen bent u bij Van Akkeren Logistics aan het juiste adres!