van-akkeren-logistics

Van Akkeren Logistics

Van Akkeren Logistics is biedt u dienstverlening op het gebied van transport, logistiek en praktijkopleidingen voor de transport- en logistieke sector. Vanuit wouw bedient Van Akkeren de regio West-Brabant en Zeeland.

WGM Couriers

WGM Couriers is een full-service koeriersbedrijf in Roosendaal dat al sinds 1998 actief is in de transportbranche. WGM beschikt over een uitgebreid wagenpark waarmme zijn van documenten, kleine pakketten of pallet zendingen voor u kunnen verzorgen. WGM staat bekend om zijn zeer betrouwbare dienstverlening en sneltransport. tegen aantrekkelijke tarieven worden uw goederen of documenten razendsnel bij uw client afgeleverd.

Uw bedrijf GRATIS promoten op 0165-Roosendaal!

Stuur een een korte wervende tekst (plm. 50 woorden) over uw bedrijf of dienst naar info@0165-roosendaal.nl. Wij plaatsen deze gratis op een van onze categoriepagina’s!

Tevens hebben wij interessante mogelijkheden om uw bedrijf op de 0165-roosendaal homepage te plaatsen of om een speciale bedrijfspagina voor u in te richten tegen een zeer laag, eenmalig, tarief.

Informeer naar de mogelijkheden.