Steigerhoutpassie

Steigerhouten Meubelen en Accessoires

Zoekt u een lounge set, tuinmeubilair, een kinderkamer, bureau of andere meubels met een eigen uitstraling? Kies dan voor een ontwerp van Steigerhoutpassie! Uiteraard kunnen wij ook uw eigen ideeën in een steigerhouten meubel verwerken.

Dankzij het gebruik van natuurlijke materialen zijn geen twee meubels gelijk, ieder ontwerp is uniek. U kunt bij Steigerhoutpassie terecht voor het ontwerp van een baby- of kinderkamer van steigerhout, een eigentijds en modern interieur voor uw kantoor, alle mogelijke steigerhouten loungesets, tuinmeubelen en tuintafels, van loungebanken, tuintafels tot barbecue meubels, statieven voor muziekinstrumenten, leuke accessoires en zelfs een volledig winkelinterieur! Kijk ook een naar onze nieuwe 'Kleur' modellen, steigerhouten bedden en kasten, of naar een jongens- of meisjeskamer.

Ook voor kantoor

Steigerhoutpassie verzorgt ook het interieur van uw winkel of uw kantoor. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een balie of winkelrekken, of in uw kantoor een mooi steigerhouten bureau of vergadertafel.

Maak kennis met Steigerhoutpassie: