Sieben Recreatie

Sieben is de naam als het gaan om de locatie voor Squash training. Maar wist u dat Sieben veel meer biedt? U kunt er ook terecht voor uw meetings, feesten of andere evenementen. Hiervoor zijn speciale binnen- en buiten locaties waar u gebruik van kunt maken.

Squash

Squash is sinds de opening van het bedrijf in 19984 het visitekaartje. Sieben is Squash. U kunt gezellig met vrienden de baan op voor een sportief spelletje maar u kunt ook les nemen. Squash is een gezonde en intensieve sport die u in 45 minuten een volledige workout geeft. U kunt bij Sieben terecht voor lessen, trainingen, competities en toernooien.

Meetings

Zoekt u een prettige locatie voor een bespreking met uw zakenpartners of personeel? Verruil dan uw werkomgeving voor de warme, rustieke omgeving die Sieben u te bieden heeft. De locatie biedt alle mogelijkheden (zowel binnen als buiten) om uw vergadering, presentatie of meeting te faciliteren.

Feesten en Evenementen

Sieben heeft diverse arrangementen voor u samengesteld. U kunt bijvoorbeeld in groepsverband allerlei activiteiten doen onder begeleiding van de instructeurs van Sieben. Een van de meest populaire arrangementen is de ‘All In Game Barbecue’. Dit programma duurt ongeveer 5 uur en omvat activiteiten zoals kan varen, boogschieten, jeu de biules, golf (afslaan driving range), darten, squash en sjoelen. Tijdens het programma kunt u onbeperkt drankjes bestellen. Informeer naar de prijzen voor dit speciale en andere arrangementen.

Sieben Recreatie

De Stok 4
Roosendaal
Telefoon: 0165-552444
Email: info@siebenrecreatie.nl
Website: http://www.siebenrecreatie.nl/