Sfeer in je Woning

Sfeervolle Woningaccessoires

Wil je graag wat meer sfeer aanbrengen in je woning maar weet je niet precies waar te beginnen? Neem dan eens contact op met Chantal Leerentveld van Sfeer in je Woning!

Deze enthousiaste eigenaresse heeft een passie voor woninginrichting. De accessoires die worden aangeboden passen goed thuis in een landelijke, stoere en sobere inrichting.

Bij het inrichten van mijn eigen woning kwam ik erachter dat er weinig aanbod was in deze stijl, of er hangt gelijk een stevig prijskaartje aan. Vandaar mijn idee om deze kans met beide handen aan te grijpen en er iets mee te gaan doen. Ik hoop dat mijn klanten net zo enthousiast zullen reageren als dat ik zelf ben - Chantal Leerentveld’

Neem eens vrijblijvend contact op!

Wil u meer informatie over de mogelijkheden voor uw eigen woning of interieur?
Neem eens vrijblijvend contact op:

Chantal Leerentveld - 0630 367 883
Facebook - sfeerinjewoning