Praktijk voor Zorg En Massage

In haar eigen woning, in het centrum van Nispen is de massagepraktijk van Edith van der Velden gevestigd. Praktijk ZEM is een massagepraktijk waar met zorg gemasseerd wordt.

Zorgen en stress kunnen leiden tot spanningen en lichamelijke klachten. Door het geven van massages biedt Praktijk ZEM een stuk ontspanning en verlichting van uw klachten. U kunt kiezen uit diverse massages en behandelingen.

Over Praktijk ZEM

De naam ZEM is afgeleid van Zorg En Massage. Het zorgen voor anderen is voor Edith dan ook als vanzelfsprekend.

“Als klanten tevreden naar huis gaan, ben ik het ook”. “In mijn praktijk werk ik graag met mensen die willen (leren) voelen wat hun lichaam te vertellen heeft. Soms komen mensen naar mij toe die gewoon lekker gemasseerd willen worden, maar als ik met hen de uitdaging aanga om goed te gaan voelen wat er nu precies gebeurt in en met je lichaam, dan krijg ik vaak te horen dat ze meer gevoeld hebben dan ze van te voren gedacht hadden”

“Onze maatschappij is hectisch, er wordt veel van ons verwacht en we gaan vaak maar door, zonder momenten van rust. Pas als je momenten van rust neemt, kan je lichaam (en geest) zich herstellen en voorkom je klachten of kan je je klachten verminderen”

“Het volgende stukje zegt heel veel over mijn visie in mijn praktijk:”
Als je niet weet wat je voelt
Weet je niet wie je bent
Weet je niet wat je nodig hebt
Weet je niet wat je blij maakt
Heb je geen innerlijk kompas
Kun je jezelf niet laten zien
Weten anderen niet wat je nodig hebt
Kun je je leeg, onbegrepen en eenzaam voelen

“Dit stukje las ik pasgeleden en het raakte mij. In mijn praktijk zoek ik in mijn massages graag de stilte op. Tegen iedereen zou ik dan ook het volgende willen zeggen.Weet dat je welkom bent als je een keer stil wilt zijn, zodat je kunt horen wat jij nodig hebt”

“Ik gun het je dat je weet wat je voelt, wie je bent, wat je nodig hebt, wat je blij maakt, dat je een innerlijk kompas hebt, dat je jezelf kan laten zien en dat anderen weten wat jij nodig hebt, zodat je je vol leven, begrepen en niet eenzaam voelt”

U kunt bij Praktijk ZEM terecht voor:
Massagetherapie
Ontspanningsmassage
Hotstone Massage
Voetreflexmassage
Bindweefselmassage
Manuele lymfedrainage
Buikmassage