Mijn Huis Interieur Styling

Nieuw te Roosendaal, is oud Roosendaalse, Karin Martens met Mijn Huis. Zij specialiseert zich in sfeer en styling voor het huis. Zij laat zich met name inspireren door de Mediterrane invloeden en werkt vooral met natuurlijke materialen. Zij werkt samen met diverse bedrijven zodat ze een volledige inrichting kan verzorgen, van verfproducten tot aan gordijnen, vloerkleden en meubilair. De wensen van de klant staan altijd voorop en uiteraard kan zij elk gewenst interieur verzorgen.

Karin werkt op afspraak en organiseert regelmatig Open Huis Dagen in haar eigen huis, waarin zij letterlijk haar huis openstelt om haar gasten te ontvangen en haar persoonlijke sfeer te laten meemaken!

Unieke accessoires

U vindt bij haar, naast veel kleine accessoires, bijvoorbeeld grote unieke stukken gemaakt van Afrikaans hardhout. Schijven die ze laat verwerken tot bijvoorbeeld een salontafel op zwenkwielen of een eettafel in elk gewenste maat van een of twee losse bladen, uitgerust met elk gewenste poten. Op dit moment is er voor een industriële uitstraling gekozen met zware metalen onderstel, een mix van Griekenland, Ibiza, Marokko en Mexico. Onlangs zijn ook unieke stukken zoals kelimkussens en kleden aan het verkoopassortiment toegevoegd.

Passie voor schrijven

Naast stylen heeft Karin nog een passie en dat is schrijven. Zij heeft haar eerste autobiografie Never Too Late afgelopen jaar gepubliceerd. In Never Too Late beschrijft ze haar Griekse stappen in het land van haar dromen, haar avonturen met de Grieken en haar reünie met haar grote liefde Yiannis Kakakis, die zij na 25 jaar i.s.m. KRO Memories terugvindt.

Recent verscheen haar 2e autobiografie getiteld Terug naar Wouw die haar leven verder beschrijft. In een tijdbestek van dertig jaren verhuist Karin meerdere malen naar Aruba, Griekenland en keert elke keer weer terug naar Wouw.

Dit nieuwe boek is verkrijgbaar bij alle boekhandels en bol.com !

Autobiografie: Terug naar Wouw

Contact:

Karin Martens / Mijn Huis
Stationsstraat 11
Roosendaal
Tel.: 06-11 230 831

Volg Karin’s ontwikkelingen via haar Blog Pagina