Haarzorg Brabant

Specialist in het leveren van haarwerken en haarwerk accessoires

Haarverlies als gevolg van kanker of chemotherapie is in een periode van ziekte en herstel zeer ingrijpend, anders kunnen we het niet noemen. In zo'n moeilijke periode is het dan ook zeer onprettig om tijdelijk zonder haar door het leven te moeten. Haarzorg Brabant neemt uw haarprobleem, in uw eigen omgeving, uit handen.

Haarwerk service bij u thuis

Haarzorg Brabant is een erkend haarwerk bedrijf dat haarwerk levert aan mensen die hiermee te maken krijgen. Haarzorg Brabant is een onderdeel van SecretHair Haarwerken in Delft. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van uw pruik of haarwerk aan huis.

https://secrethair.nl/ Omdat u zich tijdens uw ziekte volledig op het herstel moet richten komt Haarzorg Brabant naar u toe. In uw eigen, vertrouwde, omgeving of in het ziekenhuis kunt u in alle rust kiezen voor een mooie pruik of haarwerk. Indien u haaruitval heeft ten gevolge van chemotherapie, Alopecia Areata maar natuurlijk ook als deze erfelijk van aard is, kunt u bij Haarzorg Brabant terecht.

Haarverlies door chemotherapie en de oplossing daarvoor

Helaas worden we om ons heen steeds vaker geconfronteerd met de slopende ziekte kanker. Als u onlangs de diagnose kanker heeft gekregen zal meestal spoedig een traject van chemotherapie behandeling volgen.

Chemotherapie zal een grote aanslag zijn op uw weerstand en fysieke gesteldheid. Een van de nare bijwerkingen is het verlies van hoofdhaar. De geneesmiddelen die u krijgt toegediend krijgen tasten de actieve lichaamscellen aan, waaronder die van de haarwortels. Op basis van de gestelde diagnose kan uw u arts aangeven in welke vorm uw haar zal gaan uitvallen.

Het verlies van haar zal sterke emotionele gevolgen voor u hebben. Het is dan ook belangrijk om hier zorgvuldig mee om te gaan en het effect van haarverlies op uw dagelijks functioneren heeft niet te onderschatten. Neem daarom tijdig contact met mij op.

Het liefste behoudt u natuurlijk uw eigen haar, toch is haaruitval bijna onvermijdelijk bij chemotherapie. Het is voor mij dan ook belangrijk dat ik uw eigen haar kan zien voordat het is uitgevallen. In het geval de haaruitval snel en onverwacht optreedt kan Haarzorg Brabant u altijd van dienst zijn met een confectie haarwerk of semi-maathaarwerk . Zij leveren verschillende confectie haarwerken in zeer mooie kwaliteit.

Haarzorg Brabant is er zowel voor vrouwen, mannen als kinderen..