De Appartementen Specialist

De Appartementen Specialist is een regionaal opererend bedrijf op het gebied van vastgoed makelaardij gespecialiseerd in appartementen. Een vakkundige makelaar begeleidt u enthousiast en efficiënt bij de aan- of verkoop van uw appartement.

Aankoop

Het kopen van een appartement is een spannende, maar ook ingewikkelde transactie waar u zich niet dagelijks mee bezig houdt. Behalve uw financiële draagkracht, zijn onder andere ook de locatie en de staat van het complex, de zaken rond de VVE en servicekosten van belang. (wat krijgt u ervoor of is er een tekort etc.) De Appartementen Specialist kan u hierbij uitstekend helpen en neemt daarbij een groot gedeelte van het werk voor u uit handen.

Verkoop

Het lijkt zo eenvoudig tegenwoordig: er zijn kopers in overvloed, dus een appartement verkopen is geen enkel probleem. Toch zien wij bijna dagelijks dat verkopers door een verkeerde aanpak niet het maximaal haalbare bereiken. Daarbij gaat het niet alleen om de opbrengst van de woning, maar ook vaak over de voorwaarden en de afdekking van risico's. Door het inschakelen van een specialist voorkomt u deze problemen. Hoewel sommigen een makelaar als een uitgave zien, blijkt in de praktijk dat een Appartementen Specialist u juist geld bespaart.

Taxatie

De Appartementen Specialist weet uw appartement en woning op waarde te schatten. Niet alleen als u een appartement en of woning koopt of verkoopt wilt u weten wat de waarde daarvan is, maar ook tussentijds heeft u af en toe een taxatie of waardebepaling van uw onroerend goed nodig. Bijvoorbeeld als u wilt verbouwen en het daarbij financieel aantrekkelijk is om de kosten in de hypotheek mee te nemen. Tevens zijn er nog talrijke momenten te noemen, waarop u een deskundig advies goed kunt gebruiken.

Hypotheekadvies

Met een hypotheek gaat je een grote financiële verplichting aan voor een lange periode. Het is dan ook belangrijk dat je de juiste keuze maakt voor een hypotheek die het beste bij jouw persoonlijke situatie en voorkeuren past. Advies van een partij die onafhankelijk, deskundig en betrouwbaar is helpt hierbij.

Neem voor al uw vragen contact op met:

Ingmar van Leer | Makelaar voor de regio Roosendaal
Website: http://www.deappartementenspecialist.nl
Telefoonnummer: 06 - 25 06 55 64