Conntext, creatief met tekst en Beeld

“Dat is waar ik, Fred Schuch, al vanaf mijn jonge jaren mijn passie in heb gevonden.”

Als oprichter van Conntext zet Fred dit talent in voor bedrijven, instellingen en verenigingen die het belangrijk vinden dat hun website, nieuwsbrief, interview, verslag of brochure de juiste doelgroep werkelijk raakt. Wat u voor uw vak voelt helpt Conntext overbrengen. Dit doen wij door het schrijven van pakkende teksten, maken van sprekende foto’s en het aanleveren van verbeeldende illustraties.

Uitstraling

Met persoonlijke aandacht verplaatsen wij ons in uw wensen, vakgebied en marketingstrategie. Alleen dan kan uw visie helder en doeltreffend omgezet worden in begrijpelijke taal of doeltreffend beeldmateriaal.

Een professionele uitstraling en een pakkende tekst creëren aantrekkingskracht en interesse. Een goede tekstschrijver en/of fotograaf is hierbij onmisbaar. Bent u dus op zoek naar een tekstschrijver, fotograaf of illustrator? Klik hier en neem contact met ons op.

Conntext verbindt

Fred heeft lang in de commercieel-technische sector gewerkt. Vooral in de verbindingstechniek. Hierbij ging het hem niet primair om die techniek zelf, maar om het contact met mensen en het overbrengen van de benodigde inhoud.

“Mijn vak was dus niet zozeer de verbindingstechniek, maar de techniek van verbinden. Zo is ook de naam Conntext tot stand gekomen. Het gaat om de context van het verhaal, de foto en de illustratie, maar het gaat ook over de connectie. Vandaar de dubbele ‘n’. De cirkels in het logo staan voor de belangrijkste verbinding op aarde, nl. H2O (water). Zonder deze verbinding zou er geen leven bestaan. Zonder verbinding tussen verschillende mensen, is het leven een stuk minder aangenaam. Dat is de connectie waar Conntext zich vooral op richt. Interesse en respect naar alle mensen. Vanuit dit standpunt volgt de rest vanzelf.”

Correspondent

Naast het schrijven en fotograferen voor bedrijven, instellingen en verenigingen, is Fred ook correspondent voor De Bode. Voor deze wekelijkse huis-aan-huis-krant houdt hij interviews, maakt hij foto’s en levert dit kant-en-klaar bij uitgeverij De Bode aan. “Het mooiste aan dit werk vind ik het persoonlijke contact met mensen en het vertellen van hun verhaal”, geeft Fred aan.

Kinderboek

Fred heeft ook een kinderboek geschreven. Dit is een Graphic Novel en gaat over Alex en Johnny. Alex is een stoer en avontuurlijk meisje. Ze woont met haar vader, moeder en zus Laura aan de rand van het bos. Johnny is haar beste vriendje. Met hem beleeft ze spannende en lachwekkende avonturen. Het boek is makkelijk leesbaar en staat boordevol tekeningen. Het is vooral (maar niet uitsluitend) bedoeld voor kinderen vanaf de bovenbouw van de basisschool.

“Er is mij door verschillende basisschool leerkrachten verteld dat het boek over Alex en Johnny bijzonder geschikt is voor kinderen met dyslexie. Dat komt door de manier van schrijven en de ondersteuning van de vele tekeningen”, vertelt Fred. Voor meer info, zie: www.alexenjohnny.nl

Adres en Contact
www.conntext.nl
e: info@conntext.nl
t: +31(0)6 2933 4584