Bloemen bestellen

In Bergen op Zoom is Bloemenhuis Adriënne gevestigd. De winkel wordt geleid door Edwin en Belinda Zandboer. De winkel is gevestigd in winkelcentrum ’t Kompas op de Bergse Plaat.

Op zoek naar een origineel boeket of plant? Dan bent u hier op het juiste adres. Twee maal per week wordt de bloemenveiling bezocht en mooie verse bloemen en planten worden ingekocht. Ook voor leuke cadeautjes bent u hier aan het juiste adres. Wat dacht u van een mooi boeda-beeld?

Er kunnen boeketten, eventueel met een fles wijn of bubbels worden bezorgd in heel Nederland. De boeketten in de regio Bergen op Zoom worden door de eigenaren zelf zelf bezorgd.

Bloemen kunnen bij elke gebeurtenis gegeven worden. Denk hierbij aan valentijnsdag, moederdag, bij geboorte, een overlijden of zomaar.

Uitgebreide webshop, bestel uw bloemen online

Bloemenhuis Adrienne heeft een van de meest uitgebreide webshops op het gebied van bloemen. Bestel eenvoudig uw boeket online en het wordt, indien voor 12.00 uur besteld nog dezelfde dag bezorgd, in heel Nederland.

U kunt kiezen uit gemengde boeketten, rozen, bloemen/boeketten in combinatie met een fles wijn maar ook rouwstukken. U kunt zelfs een Bloemen Kadobon bestellen!

De bloemen zijn altijd dagvers en leverbaar in de kleuren van het seizoen. Kunt u niet kiezen uit het enorme aanbod? Kies dan voor een verrassingsboeket! De bloemist stelt dan voor u een uniek boeket samen.