Altijd Antwoord Antwoordservice

Altijd Antwoord biedt professionele telefonische opvolging van binnenkomende telefoontjes voor uw bedrijf. Bent u in gesprek met klanten, even niet bereikbaar of zit u middenin de afronding van een project? Schakel uw telefoon door naar de antwoordservice van AltijdAntwoord en uw binnenkomende gesprekken worden professioneel opgevolgd.

Vanaf 0,- per maand

Heeft u een wisselende hoeveelheid gesprekken per maand die moeten worden opgevolgd? Dan kunt u kiezen voor een service zonder abonnement en gewoon per gesprek betalen. Heeft u vanaf 20 gesprekken per maand die moeten worden beantwoord? Kies dan voor een voordelig maandabonnement met extra lage gesprekskosten.

Professionele opvolging van uw telefoon

De medewerkers van Altijd Antwoord nemen de telefoon op zoals u dat wenst. U kunt een gepersonaliseerde boodschap voorstellen waarmee een medewerker voor u de telefoon aanneemt. Gesprekken worden voor u aangenomen en gelogd. U ontvangt een email van ieder gesprek dat voor u is aangenomen en kunt het, door in te loggen in uw account, op een later moment beluisteren. Zo kunt u op een moment dat het u beter uitkomt de klant terugbellen.

Neem voor al uw vragen contact op met:

AltijdAntwoord, Roosendaal
Website: https://altijdantwoord.nl
Telefoonnummer: 085 - 301 0567